Úvodní strana » Cookies

Informace k tématu COOKIES na našem webu

Co jsou vlastně cookies?

Cookies jsou malé textové soubory které jsou ukládány do PC. Ukládá je tam Váš prohlížeč na žádost jednotlivých stránek, které si prohlížíte. Internetové stránky si mohou zpětně zjistit obsah tohoto cookies souboru. Podle něj pak například naše stránky poznají, které stránky jste dříve navštívili. Cookies jsou nutné pro dobré fungování většiny internetových stránek na internetu. Současně díky nim můžeme vše měřit a zlepšovat :). 

Jaké typy souborů používáme v DN?

Soubory cookies se na našem webu můžeme odlišovat podle doby platnosti nebo podle účelu.

Platnost:

• krátkodobé cookies - tyto soubory platí po dobu vaší návštěvy a několik minut po opuštění našich stránek pozbývají platnosti. Pomáhají základním funkcím našeho webu.

• dlouhodobé cookies - tyto platí několik dní až měsíců. Usnadňují nastavení našich internetových stránek a když se vrátíte, pomáhají s přihlášením nebo s připomenutím nabídky našich internetových stránek v reklamních plochách jiných webů.

Účel:

• Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.

• Marketingové cookies rozdělujeme na tři druhy. Jsou jimi analytické cookies, personalizované cookies a reklamní cookies. Tato cookies nám pomáhají optimalizovat nabídku pro zákazníky a oslovit je v reklamních plochách na jiných webových stránkách. Tato cookies podléhají Vašemu souhlasu. Pokud souhlas neudělíte, můžete i nadále naše internetové stránky navštívit. 

•  Analytické cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Data získaná pomocí těchto cookies zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů, které ukazují na konkrétní uživatelé našeho webu. Pokud vypnete používání analytických cookies ve Vašem prohlížeči, ztrácíme možnost analýzy výkonu a následné optimalizace našeho webu.

• Reklamní cookies používáme my nebo naši partneři, abychom Vám mohli zobrazit vhodné obsahy nebo reklamy jak na našich stránkách, tak na stránkách třetích subjektů. Na základě těchto informací není zpravidla možná bezprostřední identifikace Vaší osoby, protože jsou používány pouze anonymizované údaje. Pokud nevyjádříte souhlas, nebudete příjemcem obsahů a reklam přizpůsobených Vašim zájmům a potřebám.

Jak si nastavím cookies?

Cookies si můžete nastavit ve svém prohlížeči

Komu cookies předáváme?

Cookies slouží mimo jiné k přizpůsobení reklam vašim zájmům, a to jak na těchto stránkách, tak mimo ně. Za tím účelem umožňujeme uložit cookies třetím stranám, které je mohou použít ke sběru údajů o vašem chování na našem webu, a nebo pro zobrazení přizpůsobených nabídek a cílené reklamy na jiných webových stránkách, než jsou naše internetové stránky.

Doba zpracování cookies?

Doba zpracování jednotlivých typů cookies, resp. jejich expirace se liší a v čase se mění. Naleznete ji v nastavení vašeho prohlížeče.

Práva subjektu údajů?

Máte právo obrátit se na nás s žádostí o sdělení podrobností o zpracování osobních údajů a my Vám bezplatně poskytneme podrobné informace. Musíme Vás však  upozornit, že v případě opakovaných anebo nedůvodných žádostí jsme oprávněni požadovat za poskytnutí informací úhradu nákladů s tím spojených nebo poskytnutí informace odepřít.

Můžete se na nás obrátit s žádostí o výmaz osobních údajů. Můžete tedy kdykoli vyslovit nesouhlas se zpracováváním marketingových cookies.

Můžete vznést námitku proti zpracování osobních údajů a můžete se taktéž obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokud máte za to, že naše společnost zpracovává osobní údaje protiprávně.

 

Kalkulace nájemného

Zadejte prosím údaje potřebné k určení orientační výše nájemného Vaší bytové jednotky.

Parkování

Sklep

Balkón

Pole označená * jsou povinná.

Close