← Zpět na výpis článků
Úvodní strana » Blog » Jak pronajímat » Garantovaný nájem a jeho výhody

Garantovaný nájem a jeho výhody

Jak pronajímat

Pronajímáte, nebo se chystáte pronajímat byt a trápí vás otázky, jak svou investici správně spravovat, aby vám přinesla očekávaný pasivní příjem? Na jedné straně vždy stojí vidina renty, na té druhé papírování, hledání ideálního nájemce, péče o váš investiční byt, pojištění, legislativa a další záležitosti, na které je potřeba myslet.
Zajímá vás, jak získat garantovaný nájem bez starostí?

Navzdory tomu, že situace s nájemním bydlením je pro majitele bytů v současné době velmi příznivá, je pro úspěšný pronájem nezbytné vytvořit si finanční plán v dlouhodobém horizontu. Pokud totiž chcete z pronájmu vytěžit maximum od vysokého nájmu až po spokojeného nájemníka, pak je potřeba pronajímaný byt dobře spravovat. V dnešní době není nic neobvyklého najmout si na tuto službu správce pronájmu.

Jistota nájemného každý měsíc ve stejný den

Právě jistota je to, co vám dobrý správce pronájmu může nabídnout. Ať už máte hodně práce, chcete trávit více času s rodinou, nebo zkrátka nechcete svůj čas věnovat hledání nájemníků, prohlídkám bytu, pravidelným kontrolám apod., pak je správa pronájmu tou pravou službou pro váš klidný život. Jak funguje správa pronájmu Dokonalým nájemníkem

● Po prohlídce bytu, dohodě o garantovaném nájmu a podpisu smlouvy jsou veškeré další záležitosti v plné péči Dokonalého nájemníka.
● Profesionálové z Dokonalého nájemníka připraví inzerci - zajistí Home Staging, profesionální fotografie a videoprohlídky vašeho bytu a vše umístí na prověřené inzertní portály.
● Zajistí veškeré prohlídky bytu se zájemci, které si v užším výběru prověří osvědčeným způsobem. Spokojenost na obou stranách je zásadní a hledání ideálního nájemce je důležitou metou v celém procesu.
● Dokonalý nájemník staví na pevných základech a klade důraz na fungující nájemní vztah. Ten se neobejde bez propracované nájemní smlouvy a vhodného pojištění.
● Tým Dokonalého nájemníka o všechny byty důkladně pečuje, řeší opravy, údržbu, výmalbu, rozúčtování spotřeb, kontroly bytu a po celou dobu vám zasílá pravidelný reporting.
Garantuje nájemné každý měsíc ve stejný den, a to i v případě, je-li byt zrovna prázdný!

Čas, klid a peníze! Jaké další výhody s sebou nese garantovaný nájem?

Vedle značné úspory času (Dokonalý nájemník ušetří až 50 hodins.jpg vašeho času ročně), pronájmu bez starostí a stálého příjmu vás možná přepadají obavy, kolik za správu pronájmu zaplatíte. Dokonalým nájemníkem můžete být bez obav, jelikož jeho provize je zahrnuta v ceně nájemného a vy tak nic navíc neplatíte. Na začátku naší spolupráce se dohodneme na optimální výši nájemného vzhledem k lokalitě, velikosti a stavu bytu, a vy budete předem vědět, za kolik váš byt pronajmeme a jaký bude váš čistý zisk. Pro začátek si výši nájemného můžete spočítat v naší kalkulačce.

Podívejte se na stručný souhrn hlavních výhod garantovaného pronájmu a staňte se
pánem svého času s jistým příjmem.

Stálý pasivní příjem: Díky garanci nájmu ze strany správce můžete starosti o svůj pasivní příjem hodit za hlavu. Garantovaný nájem vám chodí na účet každý měsíc ve stejný den.
Snížení rizik: Pokud máte obavy o pravidelný nájem ve správné výši, nebo se obáváte problémových nájemníků, pak už se bát nemusíte. Díky osvědčeným metodám výběru nájemníků předem víme, jaká je jejich platební morálka. A pokud se přecijen něco stane, máme propracovaný plán řešení. Vás tato rizika již neohrozí.
Odpovědnost za byt a nájemníky: Dokonalý nájemník na začátku spolupráce byt i nájemníka pojistí. Zároveň probíhají pravidelné kontroly stavu bytu. Veškerá komunikace probíhá mezi nájemníkem a správcem, majitel pak obdrží pravidelný report.
Minimalizace finančních ztrát: S garantovaným nájmem se snižují finanční ztráty spojené s přípravou a provozem bytu. Navíc nedochází k výpadku nájemného.
Profesionální péče o nemovitost: Správce pronájmu zajišťuje, aby nemovitost byla stále v dobrém stavu, což může zvýšit její hodnotu a atraktivitu pro zájemce. S tím jde ruku v ruce i potenciální navýšení nájemného.
Minimalizace administrativy: S pronájmem bytu je spojena poměrně velká administrativní zátěž. Dokonalý nájemník spolupracuje s předními právníky a o veškeré papírování se postará za vás.

Pokud stále váháte, zda se vám víc vyplatí pronájem napřímo nebo přes agenturu, pak pro vás máme několik užitečných tipů v našem článku, kde jsme se zaměřili na nejčastější otázky a obavy majitelů investičních nemovitostí. Zajímá vás, jak jsou s garantovaným nájmem spokojeni klienti Dokonalého nájemníka? Podívejte se na reference, nebo nás rovnou kontaktujte. Třeba i vy si můžete již brzy užívat garantovaný nájem bez starostí. 

← Zpět na výpis článků

Kalkulace nájemného

Zadejte prosím údaje potřebné k určení orientační výše nájemného Vaší bytové jednotky.

Pole označená * jsou povinná.

Close